Onze evenementen

De Jonge Renner organiseert verschillende wielerevenementen. Van Dikke Banden Races voor de schooljeugd tot klassiekers waaraan ook semi-profs deelnemen. Van een veldtoertocht door de bosrijke omgeving van Oosterhout tot een onverbiddelijke voorjaarsklassieker over onze polderwegen.

Wij vinden het belangrijk om als wielervereniging deze evenementen te organiseren. Zo zorgen we ervoor dat de wielersport toegankelijk blijft voor renners, liefhebbers en sponsors.

 

Wij organiseren onderstaande evenementen met een grote groep betrokken vrijwilligers.

 

Aanmelden als vrijwilliger

Om alle evenementen te kunnen organiseren, maken we gebruik van vrijwilligers. Doorgaans leden van De Jonge Renner, maar ook betrokken mensen van buiten de club. We waarderen deze steun aan de wielersport enorm!

Ben je lid van De Jonge Renner en wil je ook je steentje bijdragen aan het doen slagen van een “De Jonge Renner evenement”? Meld je dan aan via koers@dejongerenner.nl. Hieronder alle evenementen waarbij we vrijwilligers zoeken. Er zit vast wel een datum tussen wanneer je erbij kunt zijn! Bent u geen lid, maar wilt u toch helpen? Graag natuurlijk. Aanmelden kan dan via hetzelfde e-mailadres. Alvast bijzonder bedankt!

Onderstaande evenementen worden georganiseerd door wielercomités die aan onze vereniging verbonden zijn.