De laatste etappe van de Triptyque Ardennais was op papier een zware etappe met een sprint bergop . Het werd echter een massasprint waarin Nino 25e werd, Tom 51e, Sven 54e en Maikel 75e. In het algemeen klassement werd Tom 22e, Sven 43e , Nino 50e en Maikel 75e. Onze renners werden 13e in het ploegenklassement . Een mooie prestatie van onze renners in dit sterke deelnemersveld .

1e etappe

Vrijdag (20 mei)  reden Nino de Jong, Sven Pijnenburg, Tom Smeets en Maikel Stam de eerste etappe van de Triptyque Ardennais. Deze driedaagse etappekoers, waar in veel geklommen moet worden, wordt georganiseerd in de regio Luik, Malmedy en Sankt Vith.

De uitslag van de 1e etappe van de Triptyque Ardennais  was als volgt: Tom Smeets 13e , Sven Pijnenburg 52e, Nino de Jong 90e en Maikel Stam 126e.

2e etappe

Zaterdag 21 mei, was de tweede etappe van de Triptyque Ardennais . Het was een etappe met 8 zware beklimmingen. Er was een kopgroep van 15 renners die naar de meet ging waar niemand van ons in zat . Daarachter kwam het eerste gedeelte van het peloton waarin Maikel 23e werd, Sven 39e, Tom 51e en Nino 58 . Tom staat 23 e in het algemeen klassement , Sven 43e,Nino 65e en Maikel 88e.

 

Na de finish