Ryan Kamp en Inge van der Heijden zijn beide lid van WV De Jonge Renner en zij wisten tijdens het NK-Veldrijden te Sint-Michielsgestel in hun categorie de zilveren medaille binnen te halen. Enorm knap! Deze veldrijders komen in de winter uit voor het ZZPR-Orange Babies Cycling Team, maar zijn lid van WV De Jonge Renner.

Ryan Kamp uit Raamsdonksveer werd bij de Junioren-mannen tweede achter Thymen Arensman uit Deil. Derde werd Luca Vreeswijk uit Someren. Inge van der Heijden, woonachtig in Schaijk, moest haar meerdere erkennen in Manon Bakker uit Swifterband. Wel wist ze Susanne Meistrok uit Elshout voor te blijven.

Alle uitslagen van het NK zijn hier te vinden.

Komend weekend is Ryan actief met de nationale selectie in het Italiaanse Fiuggi in de wereldbekerwedstrijd. Succes daar Ryan!

Foto’s: John Kuijsters.

Ryan Kamp (Foto: John Kuijsters)
Inge van der Heijden (Foto: John Kuijsters)