De junioren en nieuwelingen zijn zaterdag 24 februari aan hun seizoen 2018 begonnen. Ze deden dit bij onze zuiderburen in Rijkevorsel.

Junioren-ploegleider Daan Meijers was met Bart Beks, Gianni Pavone, Martijn Räkers, Luca van den Boom en Wessel Verscheuren naar Rijkevorsel afgereisd. Hij zag dat er zes renners in de kopgroep de finale bepaalden, maar helaas niemand van de ploeg mee in deze ontsnapping. Wessel probeerde met een groepje van vier renners de oversteek naar de kopgroep te maken, maar moest zijn medevluchters helaas laten gaan. Ruben Buitendijk van Forte U19 Cycling Team won de koers.
Achter de kopgroep werd Luca in de sprint zevende, dus goed voor plek zestien in de uitslag. Een keurig resultaat! Gianni eindigde als 35e, Martijn 44e, Bart 52e en Wessel 67e.

Bij de Nieuwelingen reed Mathijs de Kok in een peloton met 100 deelnemers naar een mooie achtste plaats. Sven Pijnenburg, Sven Mulder en Roan Konings eindigden in het peloton. Jaap Roelen moest helaas door een val vroegtijdig de koers verlaten. Bas van Leijsen ook.

Junior Sven Hassert reed ook zijn eerste koerskilometers van het nieuwe seizoen. Hij deed dit in het Waalse Villers-le-Temple en werd achtste. Op zondag reed Hidde van Veenendaal naar een vijfde plaats in Brustem-Sint Truiden. Hij maakte deel uit van een kopgroep van zeven. Ook voor deze mannen een prima start dus!

Het is pas februari, maar we zijn eraan begonnen! Op naar meer mooie koersen!