De eerste koersen zijn alweer verreden, dus het is de hoogste tijd dat we al onze renners van jeugd tot en met Elite/Beloften gaan voorstellen aan pers en publiek! Deze traditionele ploegenpresentatie zal net als vorig jaar plaatsvinden in dorpshuis ’t Uivernest te Hank. We doen dit op maandag 19 maart. Inloop vanaf 19.30 uur en we starten om 20.00 uur. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Dat kan! Stuur een e-mail met uw naam en het aantal personen die u met u meekomen naar info@dejongerenner.nl.

Samen maken we er een gezellige avond van in Hank en kijken we vooruit naar het mooie wielerjaar dat onze renners en renster tegemoet gaan. Ook hebben we een speciale gast die werkt in de top van het internationale profwielrennen. Met hem kijken we nog even terug naar wielerjaar 2017 en werpen we een blik vooruit op de komende grote koersen!

Een dag voor de ploegenpresentatie zal de 32e Omloop van de Houtse Linies worden verreden. Een koers over de polderwegen rondom Den Hout met start en finish op de Houtse Heuvel. Uiteraard zullen de renners ook dit jaar de kasseien van de Dordrechtseweg meerdere keren moeten bedwingen! Wie wordt de opvolger van Twan Brusselman die in 2017 namens Destil-Piels de zege pakte? Wie weet een renner uit onze eigen stal van Team LottoNL-Jumbo- De Jonge Renner? We hopen het van harte natuurlijk!
Alle info over de Omloop is te vinden op onze evenementenpagina. Klik daarvoor hier!  Start om 13.00 uur en de finish is waarschijnlijk iets na 17.00 uur! We zien u zondag 18 maart graag langs het parcours!