De eerste overwinningen zijn binnen voor Team LottoNL-Jumbo- De Jonge Renner. Beide zeges kwamen op naam van Nils Sinschek. Afgelopen woensdagavond 9 mei was hij de snelste in de Limburg Cycling Chrono Trofee Panheel en zondag 13 mei wist hij de loodzware Bergomloop van Simpelveld te winnen. Jaap Kooijman (in 2017 zijn ploegmaat en nu uitkomend voor het continentale Vlasman Cycling Team) werd tweede en Tijl Pauwels mocht als derde man het podium op. Goed bezig Nils!

Waar reden de mannen nog meer?

In de regionale criteriums werden ook koerskilometers gemaakt. Op donderdag 10 mei was de 56e Ronde van Wernhout. Bram de Kort werd vijfde, Daan Meijers negende en Lars Akkermans reed naar een elfde stek en Jesse Huijbregts negentiende. Rob van Broekhoven werd op Hemelvaartsdag zevende in de 43e Wielerronde van Maren-Kessel.

Op zondag 13 mei werd er gekoerst in Uden door Koen van Helvoirt. Hij werd er knap vijfde en ploegmaat Tom Manders zeventiende. Lars Akkermans pakte een tiende plaats in de  70ste wielerronde van Nieuw-Vossemeer. Prima resultaten dus!