Dit weekend was het Beesel waar het te doen was. Een technische wedstrijd in de landelijke jeugd competitie met veel klimmen en dalen, weer omhoog en omlaag, trapje, drop-off en vele boomwortels. Ferno, Milan, Boris, Maurice, Victor en Quin waren er klaar voor. Ferno mocht de spits afbijten in categorie 1. Voorzichtig
manoeuvreerde hij zich naar beneden met lastige bochten en boomwortels.  Hij heeft zich goed staande gehouden en wist zich te plaatsen als zesde!

Toen kwamen Milan, Boris en Maurice aan de start in categorie 3. Met een groot deelnemersveld van veertig kinderen en smalle paadjes was het lastig inhalen…. Milan heeft heel knap die enge trap keurig genomen en is als 23e over de streep gekomen. Boris heeft ook veel concurrenten in kunnen halen tijdens de steile klim naar boven. Hij werd veertiende.  Maurice had ook een zware opgave voor de boeg, na vele inhaalacties is hij als zesde geëindigd. Quin was ’s middags aan de beurt. Hij heeft in de warmte, met veel mul zand een 35e plaats kunnen behalen. Victor is gestart in categorie 4. Na een nette start met dertig deelnemers kon hij zijn startpositie goed vasthouden en is hij als dertiende geëindigd. Op naar de top 10 volgende keer! Gefeliciteerd allemaal!