Onze junioren reden uiteraard ook weer volop hun koersen. Komend weekend staat namelijk de belangrijke internationale driedaagse van Axel op de wielerkalender en daar willen onze mannen goed rijden. Maar de vorm is er al! Op Hemelvaartsdag werd de 43e Ronde van Maren-Kessel verreden. Hidde van Veenendaal koerste er naar een vijfde plaats. Ook Stan van den Bergh reed prijs en werd elfde. Andere De Jonge Renner mannen in de uitslag: Lars Hohmann 14e, Luca van den Boom 15e en Bart Beks 20e. Op zaterdag de Flevotour met start en finish in Kampen. Lars Hohmann was onze beste man in de uitslag met negende stek. Gianni Pavone werd elfde en Luca van den Boom eindigde op plaats 26.


Foto: Julia Zwaan

Op zondag 13 mei was er weer een overwinning bij te schrijven voor onze junioren. Manuel Michielsen reed naar de overwinning in de 70e Ronde van Nieuw-Vossemeer. Hij deed dit na een solo van maar liefst 55 kilometer! Heel knap gedaan natuurlijk! Jamie Prince reed met een vijftiende plaats ook in de prijzen.
Het was overigens niet de eerste overwinning in die week voor Manuel, want hij wist op dinsdag 8 mei ook al het District kampioenschap tijdrijden regio Midden te winnen. Met de vorm zit het dus wel snor bij Manuel!

Op nu naar mooie resultaten in Axel voor onze junioren!


Foto: Julia Zwaan