Goud voor Nils Sinschek en Mathijs de Leng het afgelopen weekend tijdens de strijd om de regionale districtstitels! Nils pakte de zege in Woensdrecht bij de Beloften en mag zich regiokampioen van Zuid-Nederland noemen. Mathijs mocht starten in Zuid-Holland en wist er ook bij de Beloften districtskampioen te worden! Mooie prestaties en met goude plakjes om de nek gingen ze naar huis!

Rob van Broekhoven werd derde in Woensdrecht bij de Elite. De wedstrijd werd samen gereden met de Beloften. Maarten van Trijp werd winnaar van deze gezamenlijke koers. De uitslagen in Woensdrecht:
Elite: 1. Maarten van Trijp, 2. Bart Dielissen, 3. Rob van Broekhoven, 4. Daan Meijers, 7. Pim Erren, 10. Paul Cremers, 18e Max Hendrikx.
Beloften: 1.Nils Sinschek, 2. Timo de Jong, 3. Jordi van Loon, 9e Youri van Iersel, 12e Lars Akkermans, 19e Jesse Huijbregts, 20. Koen van Helvoirt.

In Regio Noord te Giethoorn reed Martijn Dijkstra een sterke koers. Lange tijd reed hij met nog drie medevluchters voorop. Een groep achtervolgers met o.a. schaatskampioen Sven Kramer sloten in de finale van de koers aan. Na verschillende aanvallen viel de kopgroep uit elkaar en finishte Martijn als zevende. Winst was er voor Rick Ottema van het continentale Alecto Cycling Team.

Mooie resultaten dus van onze renners van Team LottoNL-Jumbo- De Jonge Renner!