Districtskampioenschappen Zuid-West Nederland tijdrijden

In Ossendrecht is op 23 mei het Regiokampioenschap tijdrijden voor Zuidwest-Nederland verreden. Voor WV De Jonge Renner leverde dat drie gouden medailles op! Mathijs de Kok won bij de nieuwelingen, Lars Hohmann deed hetzelfde bij de junioren en Dèvon Kuijstermans  won bij de vrouwen door nationaal kampioene Minke Slingerland-van Dongen te verslaan! Mooie uitslagen waar we als vereniging heel trots op zijn! Er reden meer De Jonge Renners in de prijzen!

Uitslagen:
Nieuwelingen: 1. Mathijs de Kok, 3. Robin van Oorschot, 4. Moreno Tak, 6. Jaap Roelen, 8. Roan Konings, 10. Bas van Leijsen, 14. Sven Mulder.
Masters: 2. Martijn Alberts.
Junioren: 1. Lars Hohmann, 2. Martijn Räkers, 4. Wessel Verschueren, 5. Gianni Pavone, 9. Jamie Prince.
Beloften: 4. Wout van Elzakker, 5. Jesse Huijbregts.
Vrouwen: 1. Dèvon Kuijstermans.