Ronde van Moerdijk

Op zondag 20 mei stond er weer een mooie groep De jonge Renners aan de start in de Ronde van Moerdijk en de mannen hebben zich weer goed laten zien. Door de hoge snelheid in de eerste ronden moesten helaas Bart Rutten en Hugo Brouwers het peloton laten gaan op het korte rondje door het centrum van Moerdijk. Na een aantal ronden ontstond er een kopgroep van vier man met daarbij Moreno Tak vanuit DJR. In een achtervolgende groep (vier man) had Bas van Leijsen zich knap weten te nestelen. Hij reed daar de meeste kilometers hard op kop en trok er hard aan om het gat naar de kopgroep te verkleinen. Helaas wist alleen Wouter van de Weerdhof de stap te zetten naar de kopgroep. Een drietal ronden voor het eind ontsnapte Van de Weerdhof uit de groep en leek een solo avontuur richting de finish aan te gaan, maar Moreno wist toch knap het gat te dichten, maar moest helaas in de sprint Wouter voor zich dulden, maar werd knap tweede!

Bas werd uiteindelijk negende in de achtervolgende groep. Sven Pijnenburg en Henryc van Dongen sprintten in het peloton naar een respectievelijke 13e en 17e plek. Hugo werd 22e en Bart 23e.

Regio kampioenschap Zuid in Mierlo

Op 2e Pinksterdag kwamen tien renners van DJR aan de start  in het Regiokampioenschap Zuid te Mierlo. Er moesten dus toch kansen liggen voor een mooie klassering in deze koers. Het was een ronde van bijna 5 km over vrij smalle polderwegen en door het centrum van Mierlo. Het bleef lang een gesloten koers met een groot peloton.

Helaas moeten Bart Rutten en Jeremy Melis het peloton al snel laten gaan en nestelden zich in een achtervolgende groep. Net voor het ingaan van de laatste ronde was er een slimme ontsnapping van een renner van wielervereniging Pijnenburg (Vik Smulders), alleen Rowdy Reunis kon nog naar Vik toespringen en uiteindelijk de wedstrijd winnen. De DJR-renners finishten in het peloton. Mathijs de Kok tiende, Roan Konings elfde, Sven Mulder twintigste. Robin kwam op plaats 21 terecht, Jaap 30e, Moreno 34e, Sven Pijnenburg 44e, Sem 48e, Jeremy 57e en Bart 68e.