Als enige vertegenwoordigers van de MTB-afdeling van WV De Jonge Renner reden Ferno en Maurice in de Landelijke Jeugd Competitie op zaterdag 19 mei in Den Helder.

Na erg vroeg uit bed te zijn gekomen en een hele lange reis, kwamen ze aan in Den Helder. Even later mocht Ferno weer de spits afbijten. vanaf de tweede rij mocht hij vertrekken. Dit keer geen lotingen, maar gewoon in de volgorde van het tussenklassement gestart. Ferno heeft heerlijk gefietst op de single tracks en is als zevende over de finish gekomen.

Maurice mocht vanaf de eerste startrij vertrekken. Op de single tracks was het moeilijk inhalen, hier en daar zag hij toch een kansje en als vijfde kwam hij over de finish na een spannende laatste sprint. Mooie resultaten dus om vanuit het uiterste puntje van Noord-Holland terug naar Noord-Brabant te reizen!

Zaterdag 26 mei de voigende wedstrijd in de Landelijke Jeugd Competite en die is in Arkel bij Rennersclub Jan van Arckel.