Zaterdag 26 mei werd er weer op de MTB gereden in de Landelijke Jeugd competitie. Was het vorige week nog ver weg in Den Helder, dit keer dichterbij huis in Arkel bij Rennersclub Jan van Arckel.

Op deze hete, hete zaterdag met z’n allen dus naar Arkel! Deze dag stonden Ferno, Milan, Maurice, Victor en Quinn aan de start om de warmte te trotseren.
Ferno wist iedereen goed bij te houden, hier en daar in te halen en kwam als vierde jongen over de streep! In categorie 3 waren Milan en Maurice aan de beurt. Na een vliegensvlugge start vanaf het asfalt kwamen ze allebei goed op dreef. Helaas had Maurice pech in de tweede ronde en viel uit met een lekke band. Milan had meer geluk en heeft de hele wedstrijd uitgereden met wel vier rockgardens per ronde! Super Milan!

Victor heeft een iets grotere ronde moeten trotseren met meer technische stukken. Hij heeft ondanks een kleine valpartij toch nog een knappe negentiende plek kunnen behalen. Quinn heeft op het heetst van de dag moeten fietsen. Hij heeft keurig foutloos gereden en een 25e plaats behaald.

Mooie resultaten dus!