Net als de dames, nieuwelingen en junioren reden ook onze Elite/Beloften van Team LottoNL-Jumbo- De Jonge Renner in het wielerweekend van Roden. Zij reden daar een druk programma met een ploegentijdrit, criterium en een klassieker. Het wielerweekend is een onderdeel van de Clubcompetitie. Als nummer twee in de tussenstand begon het team aan het weekend en op het einde van de zondag mochten ze zich koploper noemen samen met het Sensa Kanjers voor Kanjers Cyclingteam!


Foto: Joris Knapen van Clubcompetitie.nu.

De ploegentijdrit op zaterdag leverde een vierde plaats op. Het criterium helaas geen mooie uitslag in de massasprint, maar in de klassieker weer wel. Er werd door de hele ploeg heel attent gereden en bij iedere ontsnapping was er iemand mee. In de uiteindelijke kopgroep zaten Youri van Iersel en Rob van Broekhoven mee. Youri reed naar een zevende stek en Rob werd negende. Overigen mannen in de uitslag: Martijn Dijkstra 34e, Bryan Bouwmans 48e en Nils Sinschek 93e. In het eindklassement van het wielerweekend van Roden eindigde Rob van Broekhoven op een knappe derde plaats. Op 8 juli gaat de Clubcompetitie verder met de Omloop der Zevenheuvelen.

Onderstaande foto’s zijn van Joris Knapen van Clubcompetitie.nu.

Er zijn meer mooie resultaten geboekt door Team LottoNL-Jumbo- De Jonge Renner. Woensdag 13 juni knalde Nils Sinschek naar een tweede plaats in Districtskampioenschap tijdrijden in Limburg.

Vrijdag 15 juni eindigde Paul Cremers als tiende in het criterium van het wielerweekend in Buchten. Maandag 18 juni pakte Bryan Bouwmans een tweede plaats in de wielerronde van Riethoven. Een knap resultaat voor de renner die zo onfortuinlijk ten val kwam in de Carpathian Race. Bryan is terug en dat is mooi!

Leuk om te vermelden is dat Lars Akkermans weer eens ver van huis actief is. Hij rijdt deze week de International Tour of Mevlana in Turkije.
Team Lotto NL-Jumbo- De Jonge Renner rijdt aanstaande woensdag in de Topcompetitie in Emmen. Vijf renners zullen de individuele tijdrit gaan rijden. Wie gaan er rijden: Martijn Dijkstra, Wout van Elzakker, Nils Sinschek, Tim Naberman en Max Hendriks.

We wensen onze renners uiteraard veel succes!