Het Nederlands kampioenschap voor nieuwelingen, junioren en Elite zonder contract in Phlippine zit er weer op. Helaas dit jaar geen goud, zilver of brons dat mee naar Oosterhout ging. Wel drie top 10 plaatsen met Roan Konings (nieuwelingen), Mauro Spapen (junioren) en Daan Meijers (Elite zonder contract). Keurige resultaten natuurlijk!

Hieronder de uitslagen van het NK in Phlippine:
Elite-Z-C: Daan Meijers 10e, Rob van Broekhoven 29e, Pim Erren 47e, Martijn Dijkstra 48e, Paul Cremers 72e, Max Hendrikx 79e.
Junioren: Mauro Spapen 10e, Hidde van Veenendaal 25e, Lars Hohmann 27e, Wessel Verschueren 31e, Gianni Pavone 49e, Ward de Schepper 65e en Manuel Michielsen 69e.
Nieuwelingen: Roan Konings 7e.

Woensdag 27 juni gaat de NK-wielerweek in Bergen op Zoom weer verder met de tijdrit. Alle categorieën zullen deze dag in actie komen. Alle starttijden zijn hier te vinden. Zaterdag 30 juni in Bergen op Zoom rijden de vrouwen en de Beloften hun wegwedstrijd om het rood-wit-blauw. Een dag later sluiten de Elite de NK-week af. Alle informatie over het NK in Bergen op Zoom staat hier.

We wensen alle De Jonge Renner-leden ongelofelijk veel succes!