Vandaag reden we met een groep van twintig sponsors een mooie fietstocht. Start was vanaf de prachtige locatie van Landgoed Bergvliet aan de rand van Oosterhout en de finish aan de overkant van de straat bij Restaurant Groen. Voordat we de straat overstaken lagen er eerst nog zo’n 75 zware kilometers op de deelnemers te wachten.

Vanaf 9.30 uur druppelden de deelnemers binnen bij het vertrekpunt. De koffie en speltcake stonden klaar en de deelnemers kregen de gelegenheid kennis met elkaar te maken. Renner Youri van Iersel van het LottoNL-Jumbo- De Jonge Renner wielerteam was aanwezig om de tocht te begeleiden.

Nadat de koffie en cake als extra reserve voor onderweg waren weggewerkt, nam voorzitter Theo Hanegraaf het woord en heette alle aanwezige sponsors van harte welkom. Tevens kregen de eigenaren van onze nieuwe sponsor BusyBee de gelegenheid hun onlangs opgezette bedrijf te presenteren.

Na de groepsfoto was het om 10.00 uur dan echt tijd om te vertrekken. Coen Plompen (met een stel goede benen) bepaalde de route en de ploegleiderswagen van het Elite/Beloften team reed erachter met reservemateriaal. Na het startsein werd er gezellig bijgepraat  terwijl we “koersten” over wegen richting Terheijden, Zevenbergen, Moerdijk, Drimmelen, Made, Raamsdonksveer en weer terug naar Oosterhout.

Een rit met een aanlopende rem, gelukkig zonder valpartijen, een overheerlijk zonnetje en met veel wind. Die stevige bries kostte een hoop energie bij de deelnemers, dus de broodjes kroket en het bier, de koffie en cola’s van Restaurant Groen waren meer dan welkom. Ook LottoNL-Jumbo-renner Stef Clement schoof nog aan voor een praatje met de deelnemers. Helaas kon hij zelf niet meefietsen in verband met een voortslepende blessure. Daarom wensen we deze klasbak een goed herstel.

De sponsorcommissie kijkt terug op een geslaagde sponsorfietstocht en zit ook voor ons het wielerseizoen erop. Tijd om plannen te maken voor 2019!
Op naar meer leuke bijeenkomsten met volop netwerkmogelijkheden voor onze trouwe relaties, die we zo enorm waarderen voor hun steun.