Zondag 7 november behaalde Inge van der Heijden uit Schaijk, licentiehoudster bij onze vereniging, een zilveren medaille bij het Europees Kampioenschap Veldrijden in Rosmalen bij de Beloften-vrouwen. Een prachtig resultaat!


Foto’s: Marc Bouwens.

In Rosmalen was op het voormalige Autotron terrein een aantrekkelijk parcours uitgetekend voor alle categorieën die in actie kwamen. Op zondag de belangrijkste crossen en dat leverde voor Nederland veel eremetaal op. De oranje brigade had last van een ware goudkoorts. Zo ook bij de Beloften-vrouwen. De beste deze dag was duidelijk Ceylin del Carmen Alvarado. Daarachter behaalde Inge het zilver voor een andere landgenote: Fleur Nagegast. Een ander lid van WV De Jonge Renner, Yara Kastelijn, finishte als zevende. Ook een prima resultaat.
Nu de Europese titels zijn verdeeld, hopen we weer op zo’n medaillespiegel later in het jaar op het WK. Wie weet kunnen onze De Jonge Renner vrouwen daar ook weer scoren. We hopen het uiteraard van harte!