Ondanks zijn goede presteren bij Roompot- Nederlandse Loterij was er voor Jeroen Meijers geen plaats meer in de fusieploeg van Roompot-Crelan Cycling Team. Na een zoektocht kwam Jeroen uit bij het Chinese continentale team Taiyuan Miogee. Hij gaat samen met landgenoot André Looij rijden voor dit team.

Aangezien het seizoen in Azië wat later op gang komt, zal Jeroen terugkeren naar WV De Jonge Renner (hij was nog altijd lid) en wedstrijden gaan rijden voor Team Jumbo-Visma- De Jonge Renner. Ook rijdt hij nationale crosswedstrijden om goed in vorm aan het nieuwe wielerjaar te beginnen. Met zijn ervaring is de 25-jarige Jeroen een flinke kwaliteitsimpuls voor de ploeg van ploegleider Jo Bouwens. We wensen hem dan ook enorm veel succes!

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeroen Meijers in actie in trui Roompot tijdens een sponsoromnium bij WV De Jonge Renner (Foto: Marc Bouwens).