Vorige week reisden de junioren en enkele nieuwelingen af naar het Spaanse Coma-Ruga. Luc van der Hoeven en Gianni Pavone praten u bij.

Nu het seizoen met rasse schreden nadert reisden wij af naar Spanje om het vormpeil naar een nog hoger niveau te tillen. Onder betere weersomstandigheden en met veel meer hoogtemeters dan thuis mogelijk is werden onder gezellige omstandigheden de nodige uren weg getrapt.

Op zondag vlogen we met Maikel en Toon af naar het zuiden. Hierna konden we gelukkig nog snel een rondje losfietsen om zo de benen lekker soepel te houden na het vliegen. De sfeer zat er al direct goed in en de nieuwe renners voelden zich gelijk thuis.
Met afwisselende trainingen van lange duur ritten door het mooie Spaanse achterland tot korte intervaltrainingen op de heuvels was er genoeg diversiteit in de trainingen om echt klaar te zijn voor het seizoen.


Met de klimtijdrit lieten enkele renners al zien een flinke stap te hebben gezet t.o.v. vorig seizoen en weten wij al wie jullie in de gaten mogen gaan houden.

Een van de belangrijkste dingen op zo’n trainingskamp is goed herstellen en ontspanning. Met de nodige spannende FIFA wedstrijden op de Playstation konden we dit goed combineren.

Tot slot willen we graag de hele begeleiding bedanken voor het leerzame trainingskamp. Van voeding tot training en herstel hebben we allemaal veel op kunnen steken. We kunnen niet wachten tot dan eindelijk het seizoen gaat beginnen met Kuurne-Brussel-Kuurne op 3 maart!

Luc & Gianni