In de rubriek sponsor in beeld presenteren we graag Produlab Pharma uit Raamsdonksveer:

Produlab Pharma: determined to deliver

Farmaceutische bedrijven uit de hele wereld vertrouwen op Produlab Pharma voor de productie van (half)vloeibare diergeneesmiddelen, omdat ze weten dat het bedrijf zijn beloften waarmaakt. In Raamsdonkveer staat een ultramoderne en vrijwel volautomatische productiefaciliteit, maar het zijn juist de mensen van Produlab Pharma die het verschil maken.

Mens en techniek
CEO Kilian Spek: “Het is net als in de wielersport. Je kunt het allerbeste materiaal hebben, maar als wielrenner moet je wel weten hoe je daar het maximale uit kunt halen én gedreven zijn om te presteren. Die gedrevenheid zoeken wij ook in onze medewerkers. Voor veel functies is kennis en ervaring niet het allerbelangrijkste; die kun je bij ons ook opdoen in de praktijk. Het gaat erom dat je net als wij vastberaden bent om een goed product te leveren en dat je het beste uit jezelf en uit onze hightech apparatuur wilt halen.”

Teamspelers
Gedrevenheid is niet het enige wat telt bij Produlab Pharma. Ze zoeken echte teamspelers. Mensen die in dienst van het team willen werken en het gezamenlijke resultaat boven hun eigen belang plaatsen. Nog een overeenkomst met onze sport. Kilian Spek: “Als je mensen op die kwaliteiten selecteert, is het natuurlijk niet zo gek dat er veel sportliefhebbers bij ons bedrijf werken. En dat moedigen wij alleen maar aan. Verschillende collega’s zijn fanatieke wielrenners, waarvan een aantal ook lid zijn van De Jonge Renner. Hen ondersteunen we graag. Ook in de vereniging zelf herkennen wij de drive om te presteren en mensen te helpen met goede faciliteiten, begeleiding en opleiding zodat zij hun ambities waar kunnen maken. Daarom verbinden we onze naam graag aan deze club.”

Meer weten over Produlab Pharma?
Kijk op www.produlabpharma.nl. Daar vind je ook informatie over vacatures en carrièremogelijkheden. Met de bouw van een gloednieuwe fabriek naast de bestaande productiefaciliteiten in Raamsdonkveer komen er nog veel nieuwe banen voor bevlogen medewerkers bij! Produlab Pharma is een fijne werkgever: als je goed werk levert krijg je alle kansen om een glansrijke carrière op te bouwen of gewoon het werk te doen dat je leuk vindt. En je kunt er echt jezelf zijn. Niet voor niets werken er mensen met verschillende achtergronden. Eén ding hebben ze in elk geval met elkaar gemeen: ze zijn allemaal determined to deliver.