Onze nieuwelingen en junioren hebben sinds dit nieuwe wielerseizoen 2019 in het bedrijf ZEROgas een nieuwe hoofdsponsor. Graag stellen we deze sponsor aan u voor.

Wie zijn wij en waar staan we voor?

Om de doelen van het klimaatakkoord van Parijs te halen, mag ons land in 2050 nauwelijks nog CO2 uitstoten. Dit vraagt enorme veranderingen, maar realistisch zijn de ambities zeker wel. Ieder huishouden kan een steentje bijdragen door bijvoorbeeld duurzame maatregelen in uw woning te treffen. ZEROgas maakt samen met u de weg vrij naar een duurzame toekomst.

Uw woning gasvrij, wij helpen u graag!

De warmtepomp, voor veel huishoudens een nieuw en relatief onbekend fenomeen, zorgt ervoor dat het gasverbruik in woningen flink omlaag kan. In de meeste gevallen kan de warmtepomp de gasgestookte cv-ketel geheel vervangen. Warmtepompen verwarmen vaak op zo’n effectieve manier dat de kosten voor het verwarmen van een woning altijd lager uitvallen dan met een moderne HR-Ketel op gas. In dat geval is de warmtepomp niet alleen een duurzame investering, maar ook financieel interessant. ZEROgas begeleid u bij het gehele proces rondom de aanschaf van een warmtepomp. Wij leveren en installeren alleen kwalitatief hoogstaande warmtepompen in samenwerking met Panasonic en Stiebel Elton.

Zonne-energie

Naast warmtepompen zijn wij ook gespecialiseerd in het adviseren en installeren van zonnepanelen. Met zonnepanelen investeert u in een duurzame toekomst én bespaart u op uw energierekening. Terwijl de energieprijzen stijgen maakt u gebruik van gratis, groene stroom. Uw investering levert u al snel 10% meer op dan rente over een spaartegoed bij de bank.  De voorraad fossiele brandstoffen, zoals aardolie, aardgas en steenkool raakt langzaam op. Het is moeilijk te voorspellen hoe lang we gebruik kunnen blijven maken van deze voorraden. Het is dan ook belangrijk om tijdig alternatieven te vinden en te introduceren om de omslag van de huidige energiebronnen naar de nieuwe in goede banen te leiden. Elektriciteit is eenvoudig toepasbaar en gelukkig niet beperkt door aardse voorraden. Duurzame technieken die elektriciteit opwekken, zoals zonne-energie, zijn veelbelovend en ontwikkelen zich razendsnel. Wij stellen hoge eisen aan onze producten en gebruiken daarvoor zonnepanelen van de merken LONGI Solar en LG. Door gebruik te maken van Zonnegarant heeft u tevens een gegarandeerde opbrengst gedurende de eerste 10 jaar.

Onze werkwijze

Eén van onze adviseurs komt bij u langs voor een informerend gesprek en een advies op maat. Na dit gesprek zal de adviseur u een passende offerte doen toekomen. Als u besluit om op het aanbod van ZEROgas in te gaan, volgt er vervolgens een technische schouwing. Op basis hiervan worden de installatiekosten definitief bepaald. De prijs is daarna vaststaand. Zo wordt u niet achteraf verrast door bijkomende kosten. Na uw volledige goedkeuring komt de installateur vier tot vijf weken na akkoord langs om de warmtepomp en/of zonnepanelen te plaatsen.
Na installatie is het ook mogelijk om een serviceabonnement bij ZEROgas af te sluiten. Met een ZEROgas serviceabonnement wordt uw warmtepomp vakkundig onderhouden en heeft u er geen omkijken naar.

Gezamenlijke passie voor het Fietsen

De passie voor het fietsen gaat terug naar de jeugdjaren van de directeur van ZEROgas Peter van der Wulp, waarin hij zelf actief was binnen de wielerwereld. Investeren in de toekomst, dat is de overeenkomst tussen de Nieuwelingen en Junioren van De Jonge Renner en ZEROgas. Door nu in jezelf te investeren, heb je straks een voorsprong op de rest.

Meer weten over ZEROgas?

U bent van harte welkom om eens een bezoek te komen brengen aan onze showroom. In onze showroom kunt u een werkende warmtepompinstallatie en onze zonnepanelen bekijken. Samen met u kunnen wij hier alles doornemen en al uw vragen beantwoorden. Tevens organiseren wij diverse informatie avonden waarbij wij uitgebreid ingaan op alle vragen rondom de aanschaf van warmtepompen en zonnepanelen. Via onze website kunt u zich inschrijven voor de informatie avonden.

ZEROgas
innovatiepark 34
Oosterhout