Na een periode van rust na het veldritseizoen, is er afgelopen weekend weer volop gekoerst door de jeugd van DJR. Op zaterdag wist Denley van Wijnbergen de derde plek te bemachtigen in Assen. Op zondag stonden er zowel in Nieuwkuijk als in Huijbergen jonge renners aan de start.

In Huijbergen wist in categorie 5 Lars van Oord een mooie 15e plek te behalen. In categorie 6 stonden Denley van Wijnbergen, Raf de Caluwé, Victor Hugo Brenders en Lars Prins aan de start. Er werd goed gekoerst, wat wederom een 3e plek voor Denley opleverde. Raf werd 6e, Lars 21e en Victor Hugo werd na een val toch nog 22e.

In Nieuwkuijk stonden Matthijs Bink (cat 7), Maurice Verhoeven (cat 4) en Levi van der Kaa (cat 1) aan de start. Matthijs wist de laagste trede van het podium te behalen en ging met bloemen en beker naar huis. Maurice Verhoeven behaalde een mooie 6e plek.

Levi van der Kaa werd 2e en hij heeft van deze knappe prestatie een leuk verslagje gemaakt:
Vandaag, 24 maart 2019, heeft Levi zijn tweede wedstrijd op de weg gereden in Nieuwkuijk. Het was een perfecte wedstrijddag, de zon scheen en er stond weinig wind. Na de verzetscontrole stond Levi om 11 uur aan de start. Levi stond op de tweede rij opgesteld, maar voordat het startschot klonk, had hij zich al op de eerste rij gepositioneerd. Levi voelt voor de start een gezonde spanning en heeft veel zin in deze wedstrijd. Hij heeft het goede resultaat van twee weken geleden nog in zijn achterhoofd. Na het startschot komt Levi als vierde door de eerste bocht. Voor Levi rijden een meisje van negen en twee jongens van zijn eigen leeftijd. De voorste renster creëert meteen een grote voorsprong. Levi zet de achtervolging in op zijn voorgangers. Na één ronde komt Levi als derde over de streep. De volgende twee rondes rijdt Levi samen met een andere renner om de tweede plaats. In de laatste bocht van de laatste ronde rijdt Levi op de tweede plaats. Zijn concurrent zet de eindsprint in, maar Levi kijkt om en ziet de nummer drie dichterbij komen. Ook Levi trekt de sprint aan en geeft alles wat hij in zich heeft. Op het einde van de wedstrijd wordt het nog spannend. Aangemoedigd door familie en vrienden komt Levi als eerste jongen over de streep.