Arie Verheij jeugdronde van Spijkenisse

Zaterdag 6 april was het koers in Spijkenisse. In categorie 6 stonden Denley van Wijnbergen en Raf de Caluwé van DJR met 34 andere renners aan de start. Denley mocht starten op de derde startrij. Voor de eerste bocht lag hij al tweede plaats en moest gelijk het gat naar iemand dicht rijden. Hij reed toen ruim 44 km/u. Even later was iedereen weer bij elkaar en toen ging Denley er wederom vandoor, maar kwam niet goed los van de groep.  De volgende ronde demarreerde hij weer en toen viel er een klein gat, maar ze lieten hem niet gaan. In de laatste twee ronden werd er geduwd en getrokken, maar het was zoeken naar een gaatje om weg te komen. De laatste bocht, voor het rechte stuk, nam Denley de binnenbocht en lag hij vijfde. Aan de linkerkant viel een gat en zo kon hij vrij sprinten. Hij ging met 52 km/u op de finish af en werd met een verschil van 0,0044sec tweede.
Overige uitslagen: Cat. 6: 2e Denley van Wijnbergen, 10e Raf de Caluwé. Cat. 7: 4e Hidde Swart.

Jeugdwielerronde van de Reeshof

Zondag 7 april was het koers in Tilburg (Reeshof). Met een lekker zonnetje en weinig wind stond Jamie Cornelissen voor het allereerst aan de start van een wielerwedstrijd in categorie 1. Samen met zijn clubgenootje Levi van der Kaa op de eerste startrij, ging Jamie vanaf de tweede rij meteen hard van start. Levi bleef heel de wedstrijd in de kopgroep van zes man. Jamie bleef aanzetten en knokken voor zijn plaats. Uiteindelijk werd het een mooie spannende sprint van drie man, waar Levi nipt heeft gewonnen! Jamie heeft hard gewerkt en is 16de geworden in zijn allereerste wegwedstrijd. Hij kijkt terug op een mooie dag. En een ervaring rijker! Op naar volgende week!
Overige uitslagen: Cat. 1: 1e Levi van der Kaa, 16e Jamie Cornelissen, Cat. 5: 13e Lars van Oord, Cat. 6: 3e Lars Prins, 6e Raf de Caluwé, 34e Simone Wijngaard, Cat 7: 4e Hidde Swart, 5e Matthijs Bink.