Op tweede Paasdag was het volgens traditie koers in Werkendam! De stond 63e Ronde van Werkendam op het programma. Ook onze nieuwelingen waren daar actief en succesvol ook! Jeremy Melis reed er naar een podiumplaats. Dat is mooi natuurlijk! Lees hieronder het verslag van Jeremy:

Het was een druk Paasweekeinde voor de Nieuwelingen. Zaterdag reden we de Omloop van het land van Kleine Hein en maandag stond het criterium in Werkendam op de agenda. Zaterdag was het de veertigste editie van deze klassieker, waardoor er een extra premiesprint te halen was. Het was eigenlijk niet mijn bedoeling om hiervoor te gaan. Echter toen ik zag dat niemand wist waar de streep was, besloot ik toch maar even gas te geven om deze te winnen. Na de tussensprint werd het meteen op de kant gegooid en zat ik in de 2e groep, omdat ik last van mijn kuit had. Twee dagen na de klassieker was het tijd voor het criterium in Werkendam. Ik mocht gelukkig op de eerste rij starten waardoor ik meteen mee kon doen voor in de wedstrijd. Na tien rondjes zag ik Arno van Krimpen in mijn ooghoeken wegrijden en ik kon goed aansluiten, toen we beiden even weg waren van het peloton kwamen we nog een derde persoon tegen. Met hen heb ik het tot 2 rondjes voor het einde volgehouden. In dat rondje werden we toch nog teruggehaald door Sven Mulder en Youp de Vos. Arno en ik konden het nog bijhouden. Twee ronden later was het tijd om af te sprinten, ik zag dat Youp aan de andere kant van de weg reed en dus vond ik dat een goed moment om de sprint te starten. Het ging goed tot de laatste 10 meter waarin Youp mijn nog net inhaalde. Ik werd uiteindelijk tweede en Sven Mulder werd 4de, Sam Oosterholt 15e en Jari Prins 16e. Overal goed teamwerk door de ploeg!

Bij de Elite/Beloften later op de dag reed Mauro Spapen naar een vijfde plaats in de uitslag.