In de eerste week van mei zijn onze nieuwelingen en junioren uitgevlogen naar het oosten van Europa. De nieuwelingen rijden onder leiding van ploegleiders Aäron Wintermans en Dimitri Prins een driedaagse in Tsjechië met de mooie naam: Závod míru Nejmladsich. Van 3 tot en met 5 mei gaan Jari Prins, Sven Mulder, Jeremy Melis, Bart Rutten, Yorick Brethouwer, Moreno Tak hun sterke benen tonen in een internationaal rennersveld. We wensen de mannen uiteraard veel succes!

De junioren zijn actief in Polen. Zij rijden een koers met de naam “La Coupe du President de la Ville de Grudziadz”. Zullen onze mannen aldaar ook een coupe gaan plegen met mooie ritzeges? Na de eerste koersdag, kunnen we zeggen; JA! Hidde van Veenendaal pakte namelijk meteen de winst in rit 1A en na rit rit 1B heeft hij nog altijd de gele leiderstrui in zijn bezit! Op Facebook proberen we dagelijks de mannen te volgen. Net zoals de nieuwelingen uiteraard.

Naast Hidde, zijn begeleiders Daan Meijers en Toon Raeymakers op pad met Robin van Oorschot, Mathijs de Kok, Kevin Arrammach en Stan van den Bergh. Veel succes in de overige ritten mannen!!