Onze jeugdrenners hebben een drukke koersagenda. In het eerste weekend van mei reden ze in Zuid-Limburg en in Netersel.

Kleeberg Challenge
Op zaterdag 4 mei was Lars Prins (cat 6) naar Zuid Limburg afgereisd voor de Kleeberg Challenge. Een rondje van 2650m met een pittige klim in Mechelen. Lars moest 8 rondes rijden, dus ook 8 keer de Kleeberg op. Lars had een goede start, in de natte sneeuw en zat na de eerste doorkomst bij het peloton. Na de tweede doorkomst reed hij een stukje erachter, maar wist in zijn eigen tempo de klim weer op te komen. Helaas had hij in de laatste ronde lek. Desondanks kwam hij met een lekke voorband gewoon naar boven gefietst en wist hij alsnog de 25e plek te behalen.

Overige uitslagen Kleeberg Challenge

Cat. 5: 13e Lars van Oord
Cat. 6: 7e Denley van Wijnbergen, 23e Victor Hugo Brenders, 25e Lars Prins
Cat. 7: 10e Matthijs Bink

Uitslagen “Hel van Netersel”

Cat. 1: 12e Levi van der Kaa en Jamie Cornelis helaas niet gefinished
Cat. 6: 5e Denley van Wijnbergen, 9e Victor Hugo Brenders
Cat. 7: 4e Matthijs Bink, 8e Hidde Swart