Woensdagavond 22 mei werd de tweede wedstrijd van onze zomeravond competitie verreden op De Warande. Er kwamen weer een aantal renners aan het vertrek die ook de eerste avond meereden en ook weer nieuwe gezichten. In totaal waren er 22 deelnemers. Zij maakten er een mooie koers van! Winst was er voor nieuweling Roan Konings. Hij haalde het voor Daan Meijers die zijn comeback maakte deze zomeravond in Oosterhout!

Uitslag:
1. Roan Konings 2. Daan Meijers 3. Martijn Alberts 4. Jeremy Melis 5. Jari Prins 6. Jeroen Rombouts 7. Mark Laarhoven 8. Sven Pijnenburg 9. Bram de Kort 10. Joris van Dongen 11. Jeffrey van den Hoven 12. Cas Graafmans 13. Moreno Tak 14. Rowan van Oord 15. Bart Rutten 16. Sam Oosterholt 17. Ijssel Nikkels 18. Rav Schoormans 19. Dave Siemons 20. Yorick Brenthouwer 21. Rogier van der Waard 22. Bas van Gestel (lek).