Race drie uit een serie van vier Zomeravond koersen bij WV De Jonge Renner zit erop! Dit keer geen groot peloton, want met hemelvaartsdag een dag later, hadden de renners van onze vereniging al een koers op de kalender. Maar de mannen die er wel waren, maakten er een mooie koers van!


De winst ging naar Joris van Dongen! Samen met Cas Graafmans is hij leider in het tussenklassement. Beide renners hebben zestien punten. Dat gaat spannend worden de laatste wedstrijd op woensdag 5 juni aanstaande!

Hieronder de uitslag: 1. Joris van Dongen 2. Jeffrey vd Hoven 3. Jurgen Schrik, 4. Cas Graafmans 5. Valentijn Overtoom 6. Nard Louws 7. Wiebe de Jong 8. Peter van Rijn 9. Nino de Jong 10. Nol van Loon 11. Ijssel Nikkels.

Klassement na 3 wedstrijden:
1. Joris van Dongen, Cas Graafmans 16 ptn
3. Jeremy Melis 13 ptn
4. Martijn Alberts 12 ptn
5. Mark Laarhoven 11 ptn
6. Hidde van Veenendaal, Roan Konings, Bram de Kort 10 ptn
9. Jeffrey vd Hoven, Daan Meijers 9 ptn
11. Jurgen Schrik 8 ptn
12. Jari Prins, Valentijn Overtoom 6 ptn
14. Nard Louws, Jeroen Rombouts 5 ptn
16. Wiebe de Jong 4 ptn
17. Sven Pijnenburg, Rowan van Oord, Peter van Rijn 3 ptn
20. Nino de Jong, Teun Forschelen 2 ptn
21. Stan vd Bergh 1 pt