Vier mooie zomeravond koersen op De Warande zitten erop! De afgelopen weken streden er wekelijks een mooie groep coureurs op ons pittige clubparcours! Iedere koeravond huldigden we de winnaar, maar we hielden ook een klassement bij. Tot en met de laatste rit bleef het spannend wie de eindzege zou grijpen! Uiteindelijk was dat Joris van Dongen. Een coureur die een aantal jaartjes terug in het shirt van onze vereniging zijn wedstrijden reed bij de Elite/Beloften. Joris ging naar huis met een mooie hoofdprijs, namelijk een rugzak met diverse wieleraccessoires: diverse sokken, onderkleding (shirt), handschoenen, wielershirt korte mouwen, been en armstukken. Een prachtige prijs dachten wij zo! Van harte Joris!


De winst in de slotrit ging naar Abe Celi. Deze talentvolle Beloften-renner van het Continentale Alecto CT haalde het voor onze amateur Thijs Brouwers. Joris van Dongen reed naar plaats drie in de uitslag.

Hieronder de rit uitslag en daaronder het eindklassement.

Rit 4:
1. Abe Celi, 2. Thijs Brouwer, 3. Joris van Dongen, 4. Nard Louws 5. Jeremy Melis 6. Arend Slingerland 7. Rowan van Oord 8. Bart Rutten 9. Nino de Jong. Helaas een DNF voor Valentijn Overtoom, Mark Scheffers en IJssel Nikkels

Eindstand:
1. Joris van Dongen 24pt
2. Jeremy Melis 19 pt
3. Cas Graafmans 16 pt
4. Martijn Alberts en Nard Louws 12 pt
6. Mark Laarhoven 11 pt
7. Hidde van Veenendaal Roan Konings, Abe Celi en Bram de Kort  10 pt
11. Jeffrey vd Hoven, Daan Meijers Thijs Brouwers 9 pt
14. Jurgen Schrik 8 pt
15. Rowan van oord 7 pt
16. Jari Prins en Valentijn Overtoom 6 pt
18 Jeroen Rombouts, Arend Slingerland 5 pt
20 Wiebe de Jong en Nino de Jong 4 pt
22 Sven Pijnenburg, Peter van Rijn en Bart Rutten 3 pt
25. Teun Forschelen 2 pt
26. Stan vd Bergh 1 pt