Stichting Wielerbelang Dongen organiseert deze zomer het (kleine) Nederlands Kampioenschap Wielrennen voor Nieuwelingen (m/v), Junioren (m/v) en elite zonder contract in Dongen. Dit KNWU evenement wordt verreden op zaterdag en zondag, 22 en 23 juni 2019.

Op zaterdag wordt gestart om 10.00u en rijden de categorieën Nieuwelingen (v) en junioren (m/v) tot ±18.00u. Zondag begint de eerste koers weer om 10.00u en dan rijden de categorieën Nieuwelingen (m) en de elite zonder contract (m), die rond 17.00u finishen.

Het parcours is een ronde van 9.7 km, start en finish nabij het gemeentehuis van Dongen, Hoge Ham 62, en gaat via ’s Gravenmoer, Oosteind naar de kasseien van de (beroemde) Watertorenstraat en weer Dongen in. Alle informatie is hier te vinden: NK wielrennen Dongen.

Voor beide dagen zullen ongeveer 30 á 35 verkeersregelaars nodig zijn. Hierbij wil ik jullie vragen of je 22 en/of 23 juni als verkeersregelaar, bij dit unieke evenement voor Dongen, wilt meedoen? Ik kan me voorstellen dat twee dagen veel is en misschien is een hele dag ook al veel gevraagd, maar laat me weten wat je eventueel wel zou kunnen en willen doen. Indien nodig ga ik posten in halve dagdelen indelen.

Verder zijn er dit weekend nog andere werkzaamheden die we onder de nodige vrijwilligers zullen verdelen. Wil je helpen? Neem dan contact op met Harm Rijswijk via e-mail adres harm.j.rijswijk@hetnet.nl

Sportieve groeten,

Organisatie NK Wielrennen