NK Tijdrijden

De NK week in Ede begon op 26 juni met het tijdrijden. Onze vrouwen van Loving Potatoes De Jonge Renner deden dat heel goed. Yara Kastelijn werd namelijk tweede bij de Elite vrouwen ZC. Esmée Peperkamp eindigde als vierde en Dèvon Kuijstermans als zesde. Overall (met de professionele dames samen) werden zij 11e, 13e en 16e in een veld van wereldniveau. Prima gedaan dus!

Nils Sinschek lid van onze club, maar actief in het shirt van de opleidingsploeg van Team Sunweb werd bij de Beloften derde bij het NK tijdrijden voor beloften in Ede. Namens
Namens Team Jumbo-Visma-De Jonge Renner behaalden Rens Tulner de 14e, Manuel Michielsen 15e, Tim Naberman 25e, Vincent Hoppezak eindigde 28e en Jesse Huijbregts 35e plaats.

Nk weg

Op zaterdag 29 juni, de opening van het NK-weekend in Ede kwamen de Beloften en de vrouwen in actie. Bij de Beloften behaalde David Dekker het goud. David komt uit voor het continentale team Metec–TKH Continental Cyclingteam, maar is lid bij WV De Jonge Renner. Van harte David met deze topprestatie!
De beloften van Team Jumbo-Visma-De Jonge Renner die in ons mooie shirt koersen, kwamen ook tot een mooi resultaat. Ramon van Bokhoven werd 10e en Mauro Spapen kwam uit op plek 13 in de massasprint. De andere mannen kwamen keurig in het peloton over de meet.

In de middag reden de vrouwen van het Loving Potatoes-DJR Ladies Cycling Team hun wedstrijd tussen de wereldtop. Yara Kastelijn zat mee in de beslissende kopgroep met o.a. Van Vleuten, Vos, Brand, Blaak en van de Breggen. Maar Yara reed haar eigen kampioenschap tussen de professionele rensters, namelijk die om de Nederlandse titel vrouwen zonder contract. Haar strijd leverde uiteindelijk zilver op. Een super mooi resultaat!

Alle uitslagen van het NK staan hier!