Foto: Sportfoto/Dick Soepenberg

Rens Tulner pakte de winst in de klassieker Omloop der Zevenheuvelen. Een klassieker in de strijd om de Clubcompetitie met start en finish in Berg en Dal. Onze mannen van Jumbo-Visma- De Jonge Renner reden een attente koers en waren goed vertegenwoordigd vooraan in koers. Op de website van de KNWU Clubcompetitie staat een uitgebreid verslag van de koers. Klik daarvoor hier! Naast Rens op de eerste plaats, reed ook Ramon van Bokhoven de top tien binnen. Hij eindigde als 7e. Wim Wittenberg  passeerde als 17e de finish en Bryan Bouwmans werd 25e.

Foto’s van de koers gemaakt door Dick Soepenberg (Sportfoto) staan hier!

Foto: Sportfoto/Dick Soepenberg

Ook in de Ronde van Kralingen kwamen onze renners in actie. Onze trouwe sponsor Hercuton b.v. is ook bij deze koers één van de sponsors. Dat is mooi! Bram de Kort en Jeroen Meijers deden daarom extra hun best om hier een mooi resultaat neer te zetten.

Bram reed in de kopgroep en werd 5e. Jeroen kwam uit op de 11e stek.

Foto: Manuel Michielsen in actie in de Topcompetitie tijdrit.

Afgelopen woensdag was er ook nog de tijdrit in het kader van de Topcompetitie in Vaals. Het Vijlerbos was het strijdtoneel. Ook hier deed Rens Tulner het al goed. Hij eindigde als 9e. Overige renners in de uitslag van deze lastige tijdrit: Jeroen Meijers 13e, Manuel Michielsen 14e, Bryan Bouwmans 61e en Wim Wittenberg 62e.

Het gaat dus prima met Team Jumbo-Visma- De Jonge Renner!