Het afgelopen weekend reden onze mannen van Team Jumbo-Visma- De Jonge Renner het Finaleweekend van de KNWU Clubcompetitie. In actie kwamen Ramon van Bokhoven, Rens Tulner, Bryan Bouwmans, Mauro Spapen, Wim Wittenberg en Manuel Michielsen.

Deze mannen leverden mooie resultaten af in de drie verreden ritten. Bovendien was er de eindwinst van Ramon van Bokhoven in het individuele klassement. Een prachtig resultaat voor de ploeg, maar vooral ook voor Ramon.

Hoe verliep het weekend? Op zaterdagochtend werd er een ploegentijdrit verreden. Daarin eindigde het team als 4e. Later op de dag volgde een criterium in Ursem. Ramon deed daar goede zaken voor het klassement, want hij eindigde als 3e. Daarnaast ook top tien voor Rens. Hij werd 8e. Andere mannen in de uitslag: Bryan 26e, Mauro27e, Wim 29e en Manuel 103e.

Op zondag opnieuw koers met de klassieker. Wederom top 10 voor Ramon. Hij werd 10e. Overige uitslagen van de klassieker: Wim 27e, Bryan 40e, Mauro 57e, Manuel 70e, Rens 83e. Volledige uitslagen van het afgelopen weekend zijn te vinden op de KNWU-site. Door zijn 10e plaats werd de  eindzege voor Ramon in het algemeen klassement een feit. Ook het jongerenklassement nam hij in zijn De Jonge Renner-sporttas mee naar Brabant! In het algemeen ploegenklassement eindigde WV De Jonge Renner als 3e. Een mooie Clubcompetitie zit erop en onze mannen mogen trots zijn op hun prestaties!