Zaterdag 28 september werd in Dronten het Nederlands Clubkampioenschap verreden oftewel het NCK Dronten. Namens WV De Jonge Renner kwamen er vier teams aan het vertrek. De jeugdrenners, de junioren, de vrouwen en in de A-categorie de Elite/Beloften. Deze teams deden het zo goed, dat WV De Jonge Renner de cup met de grote oren mee naar Oosterhout mocht nemen als winnaar van het overall klassement. WV De Jonge Renner mag zich dus een jaar lang de beste vereniging van Nederland noemen. Daar zijn we uiteraard heel trots op.

De jeugdrenners Hidde Swart, Mathijs Bink, Denley van Wijnbergen en Raf de Caluwe behaalden een zevende plaats in de D-categorie.

De junioren pakten met Lars Hohmann, Gianni Pavone, Robin van Oorschot en Jody Jochems het zilver in de B-categorie.


De vrouwen van Loving Potatoes- De Jonge Renner met in het team Dèvon Kuijstermans, Ingrid van de Wijngaard, Jennifer van der Voort en Berdine Bakker eindigden als twaalfde in de C-categorie.

Tot slot behaalden de Elite/Beloften met Nils Sinschek, Tim Naberman, Martijn Tusveld, Timo Roosen, Taco van der Hoorn en David Dekker in de ploeg een derde plaats in de A-categorie. Dit alles was meer dan voldoende om de allround titel te grijpen.

Fotograaf Marc Bouwens maakte deze dag prachtige foto’s. Zijn albums van deze dag kun je hier en hier bekijken.

Volledige uitslagen staan hier op de site van het NCK Dronten.