Afgelopen weekend werden de laatste wegwedstrijden verreden aangezien dat seizoen ten einde loopt. Daarnaast werd er ook al weer volop gecrosst, want dit weekend ging de West Brabantse Veldrit Competitie (WBVC) van start in Kruiningen.

Afgelopen zaterdag werd het NCK verreden in Dronten. Matthijs Bink, Hidde Swart, Denley van Wijnbergen en Raf de Caluwé vertegenwoordigde de jeugdcategorie. Met de ploegentijdrit wisten zij de 7e plek te behalen. In het overall klassement kon De Jonge Renner de hoogste trede te beklimmen van het podium. Een super knappe prestatie!

Voor degene die het wegseizoen al hadden afgesloten en niet konden wachten om weer te gaan veldrijden, stond de eerste wedstrijd van de WBVC in Kruiningen op de agenda. In categorie 1 stond Mila Prins aan de start. Na een wat tragere start, wist zij zich zelf goed te herpakken en wist naar een mooie 3e plek te rijden.

In categorie 2 stond Levi van der Kaa start en haalde een mooie 8e plek. In categorie 4 stonden Lars van Oord en Bram van Dun aan de start. Na een valpartij en een herstart, werd Lars knap 9e en Bram 11e Tot slot werd in de 5e categorie door Lars Prins en Victor Hugo Brenders van start gegaan in de eerste veldrit van het jaar. Lars wist een knappe 4e plek te halen en Victor Hugo een mooie 7e plek. Weer een mooi begin van het veldrijseizoen voor de jeugd van De Jonge Renner!! Ook heeft Matthijs Bink zondag zijn wegseizoen en zijn periode bij de jeugd af weten te sluiten met een derde plek in Den Haag.