Na een druilerig begin van de ochtend is  Jamie om 11 uur aan de beurt voor zijn wedstrijd in de categorie 7-8 jarigen. Door de regen is er al redelijk wat modder. Leuk!

Foto: website WBVC: http://www.wbvc.nl/.

Kort voor de start begint het zonnetje te schijnen. Jamie moet op de achterste rij starten, omdat dit pas zijn tweede wedstrijd is. Na het startsein is Jamie goed weg. Hij weet meteen een aantal kinderen in te halen. Dan slaat het noodlot toe. Jamie zijn voet schiet uit zijn schoen! Hij moet afstappen om zijn schoen weer goed te doen. Dat wordt een moeilijke race. Als alle renners al lang uit zicht zijn, kan Jamie eindelijk zijn weg vervolgen. Hij ligt al een paar honderd meter achter. In de eerste ronde heeft hij de eerste al weer ingehaald. In de tweede ronde weet Jamie er nog twee in te halen. Ook in de derde ronde nog twee inhaalacties van Jamie. Uiteindelijk blijkt een 14e plaats het maximaal haalbare.

Leeg gestreden kan Jamie terugkijken op een goede wedstrijd met mooie inhaalacties.

Foto: website WBVC: http://www.wbvc.nl/.

Overige uitslagen:

WBVC De Kogelvanger

Categorie 1:
3e Mila Prins

Categorie 2:
14e Jamie Cornelis

Categorie 4:
6e Bram van Dun

KNWU Dordrecht

Categorie 2:
Levi van der Kaa helaas niet gefinished i.v.m. materiaalpech

Categorie 7:
4e Lars Prins
9e Victor Hugo Brenders
11e Denley van Wijnbergen

KNWU Hilversum

Categorie 7:
3e Lars Prins
13e Victor Hugo Brenders