Seizoen 2019 was weer succesvol

Het wielerjaar 2019 is inmiddels alweer even klaar. Een seizoen dat voor de mannen van team Jumbo-Visma-De Jonge Renner weer mooie resultaten opleverde. Er waren klassieke zeges voor onder andere Rens Tulner en Ramon van Bokhoven. Ramon won bovendien het eindklassement van de Clubcompetitie. Ook renners als Mathijs de Leng, Bryan Bouwmans, Mauro Spapen en Wim Wittenberg toonden zich vaak vooraan in koers. Voor een aantal renners leverden hun resultaten een mooie overstap op naar een Continentale team. Als opleider in de wielersport vinden we het bij WV De Jonge Renner mooi dat deze mannen weer een mooie stap kunnen maken in hun ontwikkeling als renner!

07-07-2019: Wielrennen: Zevenheuvelenomloop: Beek
Rens Tulner heeft de Omloop der Zevenheuvelen gewonnen, een wedstrijd uit de Nederlandse Loterij Clubcompetitie. De coureur van De Jonge renner won de sprint van een kopgroep van achttien.

Team 2020 en de sponsors

Voor 2020 kunnen we met trots melden dat het Ceciel van Dongen en Jo Bouwens gelukt is om weer een mooie ploeg op de weg te brengen. Op zaterdag 9 november werkte het team hun eerste training samen af en was er na afloop een gezellige kennismaking in ons clubhuis op De Warande in Oosterhout.

Om een team op de weg te krijgen en te houden, kunnen we niet zonder sponsoren. Het vertrek van Jumbo-Visma, die met een eigen Beloften-team (U23-renners) gaan starten in 2020, maakte het voortbestaan van onze ambities met een goed Elite/Beloften team even heel spannend.
We zijn daarom enorm blij dat onze fantastische trouwe sponsor Hercuton b.v. uit Nieuwkuijk ook in 2020 weer op ons mooie shirt zal staan. We zijn trots op onze jarenlange samenwerking met deze “bouwer met voorsprong”.

Daarnaast hebben we met Van Uitert b.v. uit Dongen een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Van Uitert b.v. is een internationaal specialist op het gebied van interne transportsystemen en speciaal machines voor onder andere drank- en levensmiddelenindustrieën. Wij zijn directeur Arthur van Uitert, dan ook enorm dankbaar voor het vertrouwen in ons team. Zodoende kunnen wij als WV De Jonge Renner het opleiden van jonge talenten voortzetten. In 2020 gaat onze ploeg dan ook onder de volgende naam de weg op: Van Uitert- De Jonge Renner.

Ook in 2020 rijdt Van Uitert- De Jonge Renner een mooi (inter)nationaal programma met koersen in de Clubcompetitie, Topcompetitie, vrije klassiekers, eendagswedstrijden in België en etappekoersen in binnen- en buitenland. Het team bestaat  uit 21 renners. Hierbij een aantal bekende namen uit het team van vorig jaar, een aantal jongens maken de overstap van een andere vereniging, maar ook mooi om te zien, is de doorstroming van mannen uit onze eigen juniorenploeg. Hieronder de namen:

 1. Kevin Arramach
 2. Bart Beks
 3. Bryan Bouwmans
 4. Martijn Dijkstra
 5. Koen van Helvoirt
 6. Aron de Jong
 7. Bram de Kort
 8. Mathijs de Leng
 9. Gerrie van Lingen
 10. Manuel Michielsen
 11. Wesley Mol
 12. Sam Muskens
 13. Gianni Pavone
 14. Nelson Peetoom
 15. Ward de Schepper
 16. Tom Smeets
 17. Mauro Spapen
 18. Maikel Stam
 19. Wessel Verschueren
 20. Henk Wildeman
 21. Wim Wittenberg

Op nu naar een goede winter met veel trainingsarbeid en er vervolgens samen een mooi wielerseizoen 2020 van maken als Team Van Uitert- De Jonge Renner.

14-09-2019: Wielrennen: Finale Clubcompetitie: Ursem