In het weekend van 9 en 10 november stonden er weer verschillende wedstrijden op de agenda voor de veldrijdende jeugd. Op zaterdag werd er gekoerst in Orvelte. Victor Hugo Brenders en Denley van Wijnbergen (beide categorie 7) stonden daar aan de start. Victor Hugo Brenders wist een vierde plaats te behalen. Denley van Wijnbergen moest de wedstrijd vroegtijdig verlaten na een valpartij.

Voor degene die niet zo ver wilden reizen, was er zaterdag ook de Vijf Eiken cross in Rijen. Bij de jeugd onder 12 was ook WV De Jonge Renner goed vertegenwoordigd en wisten een aantal renners  het podium weer te betreden.

Op zondag werd er in Etten-Leur (WBVC) en Tilburg (KNWU) gereden.

De uitslagen:

Vijf Eiken cross <12 jaar
1e Bram van Dun, 3e Olav Kant, 4e Ruben Broers, 5e Jikke van der Meulen

WBVC Etten-Leur
Categorie 1: 3e Mila Prins
Categorie 2: 11e Jamie Cornelis
Categorie 4: 4e Bram van Dun

KNWU Tilburg:
Categorie 2: 4e Levi van der Kaa
Categorie 6: Helaas niet gefinished Lars van Oord
Categorie 7: 3e Lars Prins, 5e Victor Hugo Brenders, 8e Denley van Wijnbergen