Hieronder een verslag van Vik Smulders van de klassieker Zepperen-Zepperen te België.

Zondag 8 maart stond Zepperen-Zepperen op het programma. Een koers over 95 kilometer die door de kasseien en harde regen en wind erg zwaar beloofde te worden. Van tevoren werden de benen nog goed in het vet gezet door de vader van Roan. Daarna gingen we met Jan de tactiek doornemen en toen we terugkwamen waren alle fietsen al gereed gemaakt door Toon. Nog even warm rijden en de koers kon beginnen. In het begin was de koers nogal chaotisch maar iedereen wist zich goed voorin te handhaven. In elke aanval zat wel iemand mee van De Jonge Renner, maar alles kwam weer bij elkaar. Na 2 omlopen van 22 kilometer was het peloton nog compleet, en besloten Jaap en Jody initiatief te nemen en reden samen weg. Het werd een lange ontsnapping, maar dankzij goed afstopwerk van het team bleven Jaap en Jody weg. Jaap werd 1e en Jody werd 2e, Marijn werd nog knap 25e, Sven P werd 35e en Vik en Robin werden 44e en 45e. Roan was helaas gevallen en daardoor niet meer kunnen finishen. Het ploegenklassement werd ook nog gewonnen door WV De Jonge Renner en al met al was het een geslaagde dag.