WV De Jonge Renner organiseert in samenwerking met Wielerbelang Dongen en Wielercomité Kaatsheuvel drie wedstrijden in Gemeente Dongen en omstreken.

Op 24 juli zal Omloop van de Houtse Linies de eerste wedstrijd worden die weer georganiseerd wordt door WV De Jonge Renner. Normaal gesproken wordt deze zware koers in maart verreden, maar wegens alle geldende coronamaatregelen is deze verplaatst en zal dit jaar plaatsvinden in juli. Omloop van de Houtse Linies staat bekend als koers met zware omstandigheden en uiteraard de kasseien van de Dordrechtseweg!

Vervolgens zullen WV De Jonge Renner en Wielerbelang Dongen weer de handen ineenslaan voor de 51e Ronde van Midden-Brabant, welke plaats zal vinden op 19 september! De koers met haar start en finish in de Tramstraat kenmerkt zich met name door de ‘Kasseien van de Watertorenstraat’.

Eén week later zal de 3e Efteling Omloop van Hil en Moer worden verreden, welke georganiseerd wordt door WV de Jonge Renner en Wielercomité Kaatsheuvel. De laatste editie in 2019 werd door Hidde van Veenendaal gewonnen en achter hem werd Jaap Roelen, zijn teamgenoot van Zerogas-De Jonge Renner derde.

WV de Jonge Renner en haar samenwerkingen kijken er enorm naar uit om deze koersen weer te mogen organiseren in 2021!