Afgelopen weekend werd de St Martinusprijs in Kontich verreden. Normaliter een 4-daagse etappekoers, nu door corona ingekort naar een 2-daagse.

Op dag 1 stond er een rit in lijn op het programma van 129km. In de finale reed een kopgroep van 3 weg die ging strijden om de zege. Max van der Meulen was hierbij en wist beslag te leggen op de 3e plaats. Hij moest 4 seconden toegeven.
De overige renners bevonden zich allen in het peloton dat 1 minuut en 3 seconden toe moest geven.

Op dag 2 stond er eerst een tijdrit op het programma van 11 kilometer. Max wist hierin als 7e te finishen in dezelfde tijd als Roan Konings, die 8e werd. Vik Smulders werd 21e, Thijs Koops 28e en Nino de Jong 49e. Max van der Meulen wist hiermee de leiderstrui te veroveren met slechts 1 seconde voorsprong.

In de middag moesten er nog 116km afgelegd worden door de renners. Hierin reed Max lek wat voor de andere ploegen het signaal bleek om ten aanval te trekken. Helaas reed ook Vik lek terwijl Max nog aan het terugkeren was.
Later reden onder aanvoering van Roan 19 man weg waarbij ook Max aanwezig was. Deze groep werd echter teruggepakt waarna Roan met 4 medevluchters wegreed. Hierin was ook de nummer 3 uit het klassement vertegenwoordigd die op slechts 10 seconden stond. Dit groepje bleef weg waardoor Roan het makkelijk af kon maken in de sprint. In het peloton waren alle zeilen nog bijgezet om tot binnen de 10seconden te komen. Echter strandt Max op 9 seconden van het geel.

Als troostprijs mocht hij wel de witte jongerentrui mee naar huis nemen.