De omloop van de Braakman  op zaterdag 9 april was de openingswedstrijd van de Schwalbe topcompetitie. Voor JEGG-DJR Academy stonden de volgende renners aan het start: Harm Celi, Thijs Koops, Mathijs de Leng, Marijn Maas, Jeroen Meijers, Sven Pijnenburg, en Quinten Veling.  In deze Zeeuwse wedstrijd van 177,1 km moesten de renners over 24 kasseistroken en vaak vol op de wind. Zoals te verwachten viel was het vanaf kilometer 0 meteen volle bak koersen. Nadat wat eerste schiftingen reden er ongeveer 15 man weg met daarachter een grote tweede groep met Harm, Jeroen, Quinten, Sven en Marijn.  Na ongeveer 70 kilometer werd ook dit peloton uit elkaar gereden en kon alleen Marijn zich handhaven in groep 2. Harm, Jeroen en Quinten zaten in de derde groep. Marijn werd uiteindelijk 24e en de rest van de ploeg werd helaas voortijdig uit koers gehaald. Dat het een zware koers was bleek wel uit het feit  dat van de 150 starters slechts 31 renners de finish wisten te halen.