Mila Prins won de sprint in categorie 3  bij de meisjes. Mila reed de hele wedstrijd met 24 deelnemers in de kopgroep tussen de jongens en het ging er erg hard aan toe. Er waren verschillende ontsnappingspogingen en de kopgroep werd steeds kleiner maar niemand kwam weg. En dus was het sprinten geblazen en werd Mila heel mooi 1e bij de meisjes en 6e in het overall-klassement.

Teun Smeekens en Seth Witvliet reden in categorie 2. Seth had een hele goede start, maar moest opnieuw starten vanwege een valpartij. Het peloton brak snel door de harde wind. Seth kwam samen met Teun in een groepje van vier en ze reden voor de plekken 9 en 10. Door goed samen te werken en aan te vallen werd Teun 9e  en Seth 10e.

In categorie 4 wist Finn Klaus de derde plaats te bemachtigen.  In deze categorie stonden Levi van der Kaa , Jamie Cornelis, Milou van Oord en Finn Klaus aan de start. Levi en Finn waren steeds voorin te vinden. Jamie en Milou bleven het grootste deel van de wedstrijd mooi bij elkaar. De laatste paar ronden ging het gas open en begon de finale. Jamie en Milou werden gedubbeld. Helaas moest  Milou toch het peloton laten gaan. Finn vergiste zich  en sprintte te vroeg af want er moest nog een ronde gereden worden. Uiteindelijk werd hij 3e bij de jongens. Levi zat in de laatste ronde in de verkeerde positie zodat hij niet mee kon spurten en op 10e plaats de jongens eindigde. Jamie kon de wedstrijd in het peloton beëindigen