Het H4A Beloftenweekend in Zeeuws-Vlaanderen is een meerdaagse wedstrijd en maakt deel uit van de U23 Road Series. Een reeks wedstrijden in België en Nederland voor renners tot 23 jaar. Na de Wim Hendrikstrofee in Koewacht was dit de tweede wedstrijd.

JEGG-DJR Academy was present met vier renners, namelijk Martijn Rasenberg, Maikel Stam, Sven Mulder en Tom Smeets. Tom Smeets werd in het algemeen klassement 22e en Sven Mulder 50e en in het jongerenklassement werd Sven 7e.

De openingsetappe op vrijdag (6 mei) in Terneuzen werd gewonnen door Gianluca Pollefliet (Lotto-Soudal). In de tijdrit op zaterdagochtend (7 mei) in Sluiskil raakte hij de leiderstrui kwijt aan zijn landgenoot Arno Claeys (Team Elevate), die de rit tegen de klok ook op zijn naam schreef. Zaterdagavond won Jord Baak (VolkerWessels Cyclingteam), de slotetappe tussen Sluiskil en Philippine en kon van Maartensdijk eerste worden in het eindklassement.