In verband met een last-minute wijziging in de vergunning van de gemeente Oosterhout zijn wij als organisatie genoodzaakt een paar kleine aanpassingen te doen. De aanvangstijd van de wedstrijd is verplaatst naar 12:30! Dit betekent automatisch dat alle reeds eerder genoemde tijden ook 30 minuten naar voor worden gehaald. Tevens zal de lengte van de wedstrijd met 1 ronde worden ingekort. De totale afstand zal 144km bedragen.

Voor de ploegen geldt verder dat alle namen doorgegeven dienen te worden via het systeem ‘MijnKNWU’. Mocht dit onverhoopt niet lukken, gelieve dan de namen per email aan mij toe te sturen. Uiteraard dient dit uiterlijk 72 uur voor aanvang van de wedstrijd plaats te vinden.

Hieronder de kunt u de vernieuwde technische gids bekijken en downloaden.


Met vriendelijke groet,
WV De Jonge Renner,

Hugo Brenders

Lees ook het artikel in BN de STEM:

Lees meer>>: