Jari Prins is  vandaag (zondag 26 juni) in de meerdaagse wedstrijd over 4 etappes, de Betronics Acht van Bladel, als derde geëindigd in het eindklassment. Michiel van Vliet reed in de slot tijdrit naar plek 6 en wist zo op de 4e plaats te eindigen in het eindklassement.

Het ploegenklassement in deze UCI meerdaagse werd gewonnen door JEGG-DJR Academy.

JEGG DJR Academy wint ploegenklassement in Bladel 260622

JEGG DJR Academy wint ploegenklassement in Bladel

In de tweede etappe van zaterdag 25 juni,  eindigde Jari Prins ook al als derde in van de Bestronics Acht van Bladel. In de laatste 45 km reed hij samen met 2 andere medevluchters weg uit het peloton. Daarachter kwam Michiel van Vliet in een achtervolgende groep van 11 renners als 7e over de finish.

Jari Prins derde in Bladel

Jari Prins derde in tweede etappe in Bladel

Bekijk hier de volledige uitslag

Bekijk hier de sfeerrapportage