Maikel Stam reed in Raamsdonksveer een hele sterke koers. Halverwege de wedstrijd reed hij met een vijftal koplopers weg uit het peloton en na verloop van tijd bleven ze met zijn drieën over en wisteb het peloton te dubbelen. Maikel had de juiste benen en kon in de sprint zijn medevluchters Timo de Jong en Bas van Belle met overmacht verslaan.

Maikel Stam sleurt aan de kop in Raamsdonksveer

Maikel Stam sleurt aan de kop in Raamsdonksveer 

En ook bij de nieuwelingen was er succes voor  JEGG-DJR Acaedemy. Daar wist Denley van Wijnbergen een zeer verdiende tweede plaats te veroveren. Zijn ploeggenoten Lars van Oord en Raf de Caluwe werden respectievelijk 6e en 7e.

Denley van Wijnbergen tweede bij de nieuwelingen in Raamsdonksveer

Denley van Wijnbergen tweede zilver bij de nieuwelingen in Ronde van Raamsdonksveer