Ella van de Pol, Larissa Hartog en Yvonne de Vet van wielerverenging JEGG-DJR Academy reden afgelopen zaterdag 9 juli de Women Cycling Series in de Omloop de der Zeven Heuvelen in Berg en Dal.

Ella, Larissa en Yvonne reden een wedstrijd van 6 ronden met  230 hoogte meters per omloop over een totale lengte van 89,4 kilometer.  De omloop was een gezien het aantal hoogte meters een mooi en selectief klimparcours.

Larissa had nog veel last van val vorige week en kreeg hartslag niet op normale niveau waardoor ze net niet mee kon met de ontsnapping van zestien rensters. Deze kopgroep kon net niet worden teruggepakt op de meet. Voor Larissa was het er op of eronder en wint alsnog overtuigend de spint van het aanstormende peloton om als 17e over de meet te komen.

Hoewel Yvonne  in de in laatste ronde moest lossen wisten alle rensters de koers uit te rijden. Ella reed paar keer heel sterk naar boven maar kwam in finale nog net tekort en finishte in het peloton.