Bij de jeugdwedstrijd in de Ronde van Heerle, wist Mila Prins met haar 2e plaats in het overall-klassement van categorie 3,  bij de meisjes de eerste plaats te veroveren.

In catagorie 2 vertrokken met goede moed Seth Witvliet en Teun Smeekens voor hun koers. Een niet al te beste start dwong Seth Witvliet tot een achtervolgingskoers. Seth wist in eigen tempo met zijn ploegmaat Teun de schade te beperken. Seth kwam op een minuut van de winnaar als 8e over de meet en Teun werd keurig 9e.

Seth Witvliet 8e in Heerle

Finn Hoek (cat. 6) debuteerde in de koers waar de categoriën 6 en 7 waren samengevoegd omdat categorie 7 slechts twee deelnemers kende. Hoewel de krachten goed in balans waren had Finn, waarschijnlijk uit onervarenheid, een mindere start.  Toch wist hij zich goed te handhaven in het peloton waar hij zich ook regelmatig met kanp kopwerk in de kijker wist te rijden. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een sprint waar Finn uiteindelijk als 5e, met slechts een seconde verschil op de nummers drie en vier, over de meet kwam.

Finn Hoek 5e in Heerle