Frank van den Broek van wielerverenging JEGG-DJR Academy, veroverde donderdag 14 juli in de eerste etappe meteen de derde plaats van de Province Cycling Tour in het Waalse Blegny.  De Province Cycling Tour, voorheen de ‘Tour de Liège’, is een meerdaagse koers met 4 etappes voor elite en beloften onder de 23 (U23) in de Belgische Ardennen in de provincie Luik.

De eerste etappe met start en finish in Blegny, was een pittige koers onder tropische omstandigheden over 150,5 kilometer waarbij het gemiddelde op 42,884 km/h lag.

Alpecin-Fenix zette met een vroege vlucht in de eerste kilometers meteen het spel op de wagen. Na 68 km vertrok Frank van den Broek met twee andere vluchters op zoek naar de kopgroep en wisten de aansluiting met de twee vroege vluchters te maken.  In deze kopgroep ontspon zich tussen de vijf voldoende samenwerking om het eerste deel van het achtervolgende peloton voor te blijven. Frank sprintte naar een knappe 3e plaats, achter de Belgen Mauro Verwilt (MEC) en Robbe van Praet (MCT) die respectievelijk 1 en 2 werden. Daarmee verdiende Frank ook meteen weer 4 seconden bonificatie en werd derde in het algemeen klassement.  Sven Pijnenburg (37e) en Nino de Jong (41e) eindigden in het eerste peloton. Martijn Rasenberg, Maikel Stam en Tom Smeets kwamen in het tweede peloton over de meet.

De 2e etappe op vrijdag 15 juli met de start in Malmédy ging over 147 kilometer door de Ardennen met een finish na een flinke klim in Bellevaux.  In het begin van de wedstrijd ontstond er een kopgroep van 5 renners die tot 40 km voor het einde weg konden blijven. Frank van den Broek nam daarna het initiatief zodat de Mauro Verwilt (gele trui) moest reageren en reden ze met een nieuwe groep van 10 renners weg. Deze nieuwe kopgroep bleef tot 10 km voor de meet weg uit de greep van het peloton. De finale mondde toch weer uit in een massasprint met 60 renners.  Frank werd 36e, Tom 54e, Nino 70e, Sven 71e en Marijn 116e. Maikel Stam moest helaas de strijd staken. Frank van de Broek behield zijn 3e plaats in het algemeen klassement.

Zaterdag 16 juli was de 3e etappe van de Province Cycling Tour. Een koers met de nodige hoogtemeters over een afstand van 147,4 kilometer met start en finish in Vielsalm. De wedstijd was aantrekkelijk met veel ontsnappingen maar uiteindelijk werd het toch een massasprint. Frank van de Broek kwam als 11e over de meet, Tom Smeets werd 43e, Nino de Jong 54e, Sven Pijnenburg 58e en Martijn Rasenberg 105e. Frank daalde daardoor een plaats in de eindrangschikking naar de 4e plaats.

De slotetappe, zondag 17 juli ,met start en finish in Pepinster was hard werken, in tropische omstandigheden, voor het team van JEGG-DJR Academy. Er moest tactisch worden gereden om Frank te helpen om zijn 4e plaats in het algemeen veilig te stellen. In de laatste kilometer deed Frank van den Broek nog een alles of niets poging om de etappeoverwinning te pakken maar hij werd teruggepakt door het peloton. De etappezege ging naar Jason Osborne van Alpecin, die daarmee ook het Province Cycling Tour op zijn naam schreef. Frank van den Broek ging op 6 seconden achter de winnaar als 9e over de meet. Nino de Jong werd 40e, Sven Pijnenburg 43e, Tom Smeets 46e en Martijn Rasenberg 91e. In het algemeen klassement behield Frank van den Broek knap zijn 4e plaats, Nino werd 44e, Sven werd 45e, Tom 50e en Martijn 90e. In het ploegenklassement eindigde het team van JEGG-DJR Academy als 10e.